loading...

. . . . . .

DCTE

Neem voor meer informatie over ons bedrijf gerust contact met ons op.

Kantoor:

Wanraaij 29J
6673DM  Andelst
Nederland

Contact:

info@dcte.nl

Telefoon:

Tel: +31 (0) 488 749 000
Fax: +31 (0) 488 49 19 56

Technische support:

Tel: +31 (0) 488 749 000
mail: support@dcte.nl

Teamviewer quicksupport

03-2019 – Einde ondersteuning Windows 7 nadert.

  • By WebAdmin
  • 11 maart 2019

Heeft u op kantoor nog een of meerdere computers welke gebruik maken van Windows 7? In dat geval is dit een belangrijk nieuwsbericht.

Microsoft heeft begin dit jaar bekend gemaakt de ondersteuning voor Windows 7 niet te verlengen en de officiële einddatum blijft staan op 14 januari 2020. Vanaf dat moment ontvangen deze computers geen beveiligingsupdates meer. Als u tóch gebruik blijft maken van Windows 7 loopt u beveiligingsrisico’s, hackers en virusschrijvers zullen lekken welke na deze datum niet meer worden opgelost kunnen misbruiken, daarnaast zullen software schrijvers van uw bedrijfsapplicaties u mogelijk niet meer kunnen helpen bij problemen.

Ons advies is om vóór het zover is te overwegen wat u met deze computers wil doen. Een aantal computers komen in aanmerking voor een upgrade naar Windows 10. Tijdelijk is het mogelijk uw licentie te upgraden naar Windows 10 zonder dat hiervoor licentiekosten worden gerekend, echter heeft Microsoft voor deze “gratis” upgrades géén einddatum genoemd.

Neem voor advies contact met ons op, we voorzien u graag van een advies.

Door: Harry de Koning, DCTE