loading...

. . . . . .

DCTE

Neem voor meer informatie over ons bedrijf gerust contact met ons op.

Kantoor:

Wanraaij 29J
6673DM  Andelst
Nederland

Contact:

info@dcte.nl

Telefoon:

Tel: +31 (0) 488 749 000
Fax: +31 (0) 488 49 19 56

Technische support:

Tel: +31 (0) 488 749 000
mail: support@dcte.nl

Teamviewer quicksupport

03-2019 – Einde ondersteuning Windows server 2008 nadert.

  • By WebAdmin
  • 11 maart 2019

Gebruikt u op kantoor Windows Server 2008 (r2) of Small Business Server 2011? In dat geval is dit een belangrijk nieuwsbericht!

Microsoft heeft begin dit jaar bekend gemaakt de ondersteuning voor Windows server 2008 niet te verlengen en de officiële einddatum blijft staan op 14 januari 2020. Vanaf dat moment ontvangen deze servers geen beveiligingsupdates meer. Als u tóch gebruik blijft maken van Windows server 2008 loopt u beveiligingsrisico’s, hackers en virusschrijvers zullen lekken welke na deze datum niet meer worden opgelost kunnen misbruiken, daarnaast zullen software schrijvers van uw bedrijfsapplicaties u mogelijk niet meer kunnen helpen bij problemen.

Ons advies is om vóór het zover is te overwegen wat u met deze servers wil doen. In sommige gevallen heeft u geen server meer nodig en is het mogelijk de taken over dragen aan een online dienst of een andere server. Echter als uw server essentiële bedrijfssoftware draaiende houdt is het verstandig op tijd te (laten) onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Soms kan een migratie naar een nieuwe server de oplossing zijn, soms kunt u naar een online platform migreren waardoor u geen server meer hoeft te kopen en (laten) onderhouden.

Neem voor vragen contact met ons op, we voorzien u graag van een advies.

Door: Harry de Koning, DCTE