loading...

. . . . . .

DCTE

Neem voor meer informatie over ons bedrijf gerust contact met ons op.

Kantoor:

Wanraaij 29J
6673DM  Andelst
Nederland

Contact:

info@dcte.nl

Telefoon:

Tel: +31 (0) 488 749 000
Fax: +31 (0) 488 49 19 56

Technische support:

Tel: +31 (0) 488 749 000
mail: support@dcte.nl

Teamviewer quicksupport

03-2019 – Update – Glasvezel Buitengebied Gelderse Vallei

  • By WebAdmin
  • 11 maart 2019

U heeft het wellicht al gemerkt, de aanleg van glasvezel in Gelderse Vallei Zuid is gestart. Deze week is het eerste verdeelpunt (POP-huisje) in gebruik genomen en is de aanleg na de vorstperiode goed op stoom gekomen. Heeft u nog geen abonnement aangesloten en wilt u dit alsnog doen? Dan hebben we goed nieuws voor u!

We bieden iedereen die nog niet gekozen heeft voor glasvezel, de mogelijkheid om dit alsnog te doen! Als u namelijk vóór 1 april kiest voor een abonnement bij een van onze dienstaanbieders, dan betaalt u geen aansluitkosten van minimaal € 995,00. Maar u krijgt wél een glasvezelaansluiting thuis.

Dit aanbod is geldig van 20 februari en loopt tot 1 april 2019. Het maakt niet uit bij welke dienstaanbieder u een abonnement afsluit. Het streven is uw adres toe te voegen aan de initiële planning van de aanleg. Deze vindt u hier.

https://www.glasvezelbuitenaf.nl/bibliotheek/nieuws/toch-glasvezel-op-uw-adres-nu/