Automatisering

Het waarborgen van de IT-processen binnen uw organisatie is van essentieel belang. Servers, computers en werkplekken dienen te alle tijden up-to-date en gebruiksklaar te zijn. Complete ontzorging is hierin een pré. Zeker in deze tijden waarin alles zo snel gaat en een ieder zijn best doet om bij te blijven.

DCTE staat er bekend om deze zaken op een duidelijke en georganiseerde manier uit handen te nemen. Wij verzorgen het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van alle automatiseringssystemen binnen uw organisatie. Ziehier welke klanten u voor gingen!

Serverbeheer

Steeds meer bedrijven brengen hun applicaties en opslag naar “de cloud”. Echter zijn er vaak nog applicaties in gebruik waarmee dit niet kan. Hiervoor hebben veel bedrijven op locatie toch nog één of meerdere servers in bedrijf. Het onderhoud van deze server nemen wij voor onze rekening, desgewenst buiten kantoortijden. Als er op een van de servers een applicatie moet worden bijgewerkt doen wij dat ook voor u. Als er een server aan vervanging toe is kijken we samen met u of deze server vervangen moet worden voor een nieuwe fysieke server óf dat de taken van deze server ook naar “de cloud” kunnen worden gebracht waardoor u er helemaal geen omkijken meer naar heeft en de afschrijving verleden tijd is.

Werkplekbeheer

De tijd van 1 vaste computer en 1 vaste telefoon per medewerker lijkt soms achter ons te zijn. Mobiel werken met tablet, laptop of mobiele telefoon is de toekomst. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en zorgen er voor dat iedere medewerker of afdeling een passende werkplek heeft en wij dragen natuurlijk zorg voor onderhoud.

Storingsdienst

Helaas kan er met automatisering altijd iets misgaan of defect raken. Als hierdoor het bedrijf stil komt te liggen hebben wij hiervoor een 24 uur 7 dagen per week bereikbaar storingsnummer, altijd bereikbaar voor klanten met en zonder een servicecontract. Bel ons voor de mogelijkheden.

Evenementen

Het leveren en aanleggen van tijdelijke internet- en netwerkverbindingen voor evenementen is via DCTE ook mogelijk. Dit varieert van het leveren van een simpele 4G router op een locatie waar verder geen verbindingen mogelijk zijn tot aan het leveren van een draadloze internetverbinding waarmee 1000 mensen tegelijkertijd kunnen internetten. Het is allemaal mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een hackaton voor 10 tot 500! gasten maar heeft u op locatie niet voldoende apparatuur beschikbaar dan zorgen wij ervoor dat u dit kunt realiseren! Van firewall en router tot switch, van kabel tot draadloze verbinding. Wij zorgen ook voor ondersteuning op locatie, als het gewenst is zelfs 24u per dag. Het is allemaal mogelijk met onze voorzieningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Netwerken

Het aanleggen van betrouwbare internet- en netwerkverbindingen is een van de specialiteiten waarin DCTE zich onderscheidt. Belangrijk hierbij is naast de netwerkverbinding zelf, de verbinding met DCTE als uw partner. Wij nemen de zorg voor uw verbindingen uit handen van A tot Z en zijn altijd uw aanspreekpunt en deskundig adviseur. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken om de aanleg en werking van uw verbinding, maar kan u gefocust blijven op hetgeen waar u in uitblinkt: uw corebusiness.

– Glasvezel

DCTE kenmerkt zich sinds enige tijd ook in zijn expertise op het gebied van interne glasvezelverbindingen. Om bijvoorbeeld langere afstanden te kunnen overbruggen, maken wij maken hierbij geen gebruik van kabels van koper, maar van glasvezel. Een hoge snelheid over een lange afstand wordt hiermee ook een passende oplossing welke naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie. Ook hierbij verzorgen wij alle aspecten van ontwikkeling en implementatie tot beheer en onderhoud.

– Straalverbinding

De mogelijkheden voor netwerkverbindingen zijn letterlijk eindeloos. Heeft u op de nieuwe locatie nog geen internet tot uw beschikking? Of moet u een afstand overbruggen waarbij geen bekabeling mag of kan worden gebruikt? Geen probleem! DCTE leidt middels een straalverbinding uw internet of netwerk van de ene locatie naar de andere locatie. Ook hier verzorgen wij de implementatie en het beheer van de verbinding. Het enige dat u hoeft te doen is ons een signaal geven om te zorgen dat u weer ongestoord van het internet gebruik kunt maken.

– Internet

Betrouwbare verbinding met het internet is van vitaal belang voor uw organisatie. Steeds meer bedrijfsprocessen leunen op een werkende internetverbinding. Stabiliteit en betrouwbaarheid zijn hierin een sleutelfactor, waarvan u bij DCTE gegarandeerd bent. Evenals bij onze telefonische diensten is onze service op het gebied van internet ook provider onafhankelijk.