Telefonie

DCTE verzorgt met plezier al uw telefonie. Wij maken hierbij oplossingen op maat waarmee we zorgen dat u waar dan ook en wanneer dan ook bereikbaar bent op één nummer. Dit schept duidelijkheid naar uw organisatie en uw klanten en betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Alles is mogelijk met telefonie van DCTE. Of u nu gebruik wilt maken van een mobiele of een vaste lijn, VoIP of telefooncentrales, wij verzorgen het van A tot Z. Het contact met de provider, het aanleggen van de lijnen, het verzorgen van de toestellen en het waarborgen van uw bereikbaarheid nemen wij allemaal uit handen. Wij werken samen met gespecialiseerde partners, waardoor u ten alle tijden slechts één aanspreekpunt behoudt. U hoeft enkel maar de nummers te toetsen en de gesprekken te voeren.

Wat providers betreft adviseren wij u graag, maar als u zelf een bepaalde provider verkiest is dat geen probleem. Onze service is namelijk provider onafhankelijk. Welke provider u ook heeft, DCTE zorgt dat het werkt. Ook van mobiele telefonie kunnen wij u met plezier voorzien. Waar u ook bent, u bent te bereiken.

Zo is het sinds kort bijvoorbeeld ook mogelijk om op uw vaste nummer bereikbaar te zijn; via uw mobiele telefoon, zonder dat u op kantoor iets hoeft door te schakelen. Benieuwd? Neem contact met ons op!