Electronica

DCTE verzorgt electronica in de breedste zin van het woord. Alle electronica voor uw bedrijf kunnen wij implementeren, integreren en beheren. Hierbij kunt u denken aan kassasystemen, stroomvoorzieningen, deurbewaking en camerasystemen, maar ook minder alledaagse zaken zoals stoplichten, triggered mp3 spelers, scoreborden, digital signage monitoren(reclameschermen) en zelfs slagboom koppelingen. Communicatie met leveranciers nemen wij bij dit proces ook voor u uit handen, zodat al uw behoeften ook kostenefficiënt worden ingekocht en u niet om de tuin geleid wordt met lastige termen. Kortom: Wij voorzien op de meest efficiënte manier in alles dat u graag gekoppeld ziet aan uw corebusiness.

Het liefst ondersteunen wij u als de betrouwbare vaste partner van uw organisatie. Bij de aanschaf van nieuwe electronica adviseren wij, leggen wij contact met leveranciers, verzorgen wij de aanschaf en installatie en zorgen wij dat alles werkt en blijft werken. Hierdoor hoeft u zich daar niet meer druk om te maken en kunt u zich richten op de dagelijkse activiteiten van uw organisatie. Ook wanneer u een uitbreiding wenst van bestaande electronica, of behoefte heeft aan beheer van applicaties die hiermee samenhangen, verzorgen wij dit graag voor u. Op deze manier heeft u één nummer voor al uw electronica. Dit bespaart u tijd en geld.

Reparaties

DCTE repareert electronica, zaken zoals het vervangen van een beeldscherm van een laptop, monitor, telefoon of tablet is mogelijk. Maar ook andere voorkomende reparaties zoals het vervangen van een interne accu, CMOS batterij van een alarmsysteem of betaalterminal is mogelijk. Reparatie van een (thermische) printer is mogelijk. Hierbij zijn we wel eerlijk in het advies, bij sommige apparaten is reparatie niet zinvol vanwege de lage vervangingswaarde.