logo

Telecom

Telefonie

DCTE verzorgt met plezier al uw telefonie. Wij maken hierbij oplossingen op maat waarmee we zorgen dat u waar dan ook en wanneer dan ook bereikbaar bent op één nummer. Dit schept duidelijkheid naar uw organisatie en uw klanten en betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Alles is mogelijk met telefonie van DCTE. Of u nu gebruik wilt maken van een mobiele of een vaste lijn, VoIP of telefooncentrales, wij verzorgen het van A tot Z. Het contact met de provider, het aanleggen van de lijnen, het verzorgen van de toestellen en het waarborgen van uw bereikbaarheid nemen wij allemaal uit handen. Wij werken samen met gespecialiseerde partners, waardoor u ten alle tijden slechts één aanspreekpunt behoudt. U hoeft enkel maar de nummers te toetsen en de gesprekken te voeren.

Wat providers betreft adviseren wij u graag, maar als u zelf een bepaalde provider verkiest is dat geen probleem. Onze service is namelijk provider onafhankelijk. Welke provider u ook heeft, DCTE zorgt dat het werkt. Ook van mobiele telefonie kunnen wij u met plezier voorzien. Waar u ook bent, u bent te bereiken.

Zo is het sinds kort bijvoorbeeld ook mogelijk om op uw vaste nummer bereikbaar te zijn; via uw mobiele telefoon, zonder dat u op kantoor iets hoeft door te schakelen. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Social Media

Een groot deel van uw doelgroep bevindt zich online. Wij zorgen ervoor dat deze potentiële klanten weten dat ze bij u moeten zijn en hoe ze bij u moeten komen. Aan de hand van storytelling brengen wij het verhaal van uw organisatie op een creatieve manier naar buiten, zodat er nog meer binding met uw klanten ontstaat en ook toevallige lezers geïnteresseerd raken. Wij nemen alle activiteit op social media voor u uit handen en u kan zich blijven richten op hetgeen waar u zo in uitblinkt: uw corebusiness.

Websites

Uw website is het online visitekaartje van uw organisatie. Wij hebben er ons specialisme van gemaakt om uw klanten vanaf het internet bij u naar de zaak te krijgen en aan te sporen tot het overgaan van een gewenste (koop) actie. Zo voldoet uw website aan de gewenste doelstelling én draagt deze bij aan het werven van nieuwe klanten.

Een website van DCTE heeft een layout die overeenkomt met de huisstijl van uw organisatie, is volledig responsive voor computers, smartphones en tablets en ook bij het onderhouden van uw website staan we graag als vertrouwelijke vaste partner aan uw zijde. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de online activiteiten van uw organisatie, want wij zorgen dat deze ten alle tijden het hoogste rendement behalen.