DCTE

Derks Computers, Telecom en Electronica (DCTE) is al vele jaren de gedegen partner voor de zakelijke markt. Het professioneel ondersteunen en opzetten van betrouwbare IT oplossingen is ons specialisme. DCTE waarborgt hiermee voor u de continuïteit en functionaliteit van de processen. Door onze expertise op het gebied van computers, telefonie en verwante electronica zorgen wij ervoor dat u zich zorgeloos kunt focussen op de kerntaken van uw organisatie. Wij zien onze services als ons visitekaartje dat wij graag bij u achterlaten.

Wij staan altijd voor u klaar om te zorgen dat u totaal ontzorgd bent en zelf geen omkijken meer heeft naar uw technische processen. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw core business.

Geschiedenis

De geschiedenis van DCTE is inmiddels een kleurrijke gebleken, welke zijn wortels kent in het jaar 1975. Destijds heette het nog “Radio-TV Derks”; een bedrijf dat zich met name bezighield met de verkoop en reparatie van Radio, Televisie en witgoedartikelen. In 1998 kreeg het bedrijf gestalte met diensten die herkenbaar zijn in de huidige dienstverlening, men ging zich bezighouden met dienstverlening en onderhoud op het gebied van computers en electronica.

Vanaf 2000 kwamen telecom en IT steeds dichter bij elkaar. In de eerste jaren van 2000 resulteerde dit in een samenwerking met een LBI-telecom, een bedrijf dat zich specialiseerde in telecomzaken.

vanaf 2008 heeft deze samenwerking geleid tot een volledige integratie en is de naam Derks: Computers, Telecom en Electronica (DCTE) ontstaan. De vestiging in Randwijk werd hierna te klein door het resultaat van de sterke groei van het bedrijf en daarop heeft DCTE eind 2011 intrek genomen in het bedrijfspand te Andelst waar ze nog steeds met plezier gevestigd zijn.

Het Team