DCTE streeft ernaar om ten alle tijden het beste team voor u klaar te hebben staan. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wij trainen ons personeel volgens onze hoogwaardige kwaliteitseisen, zodat ook de nieuwste leden van het team garant staan voor het kwaliteitskenmerk waar DCTE al vele jaren bekend om staat.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de ICT-branche en wil je jezelf verder ontplooien tot hoogwaardig ICT-professional? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Klik hieronder op een openstaande vacature voor meer informatie.

 

ICT beheerder

Open Sollicitatie

Stageplaats

Ter uitbreiding van ons team zijn wij (per direct) op zoek naar een allround (Field Service) ICT beheerder.
Ben jij de geschikte kandidaat om je bij ons team aan te sluiten, stuur ons dan een sollicitatie!. Dit kan per mail naar vacature@dcte.nl.

Een open sollicitatie is altijd welkom. Wanneer je meent van toegevoegde waarde te zijn voor ons team en je een passie hebt voor techniek en het helpen van klanten met unieke oplossingen ben je bij ons zeker op je plek. We horen in dat geval graag van je. Een open sollicitatie is mogelijk door ons een motivatie mail met CV te sturen naar vacature@dcte.nl.

Een stageplaats bij DCTE staat gegarandeerd voor een zeer afwisselende stageperiode waarbij je niet de hele dag op dezelfde plek zit. Oud stagiaires geven veelvuldig aan dat zij de stage tegelijkertijd als leerzaam en plezierig ervaren en dat het een onbetaalbare ervaring is om zo veel soorten klanten en technieken mee te maken. Heb jij de ambitie om onze volgende stagiair te worden?

Wij zijn een erkend stagebedrijf voor de opleidingen:

  • Allround medewerker IT systems and devices (25605)
  • Expert IT systems and devices (25606)
  • Medewerker ICT support (25607)